Amatorii de drumeții montane sunt invitați la Ziua Munților Bucegi și a Sfinxului- Ediția a 2-a. Este momentul ideal de a evada din aglomerația si agitația orașelor și de a vă bucura de natură, aerul curat și priveliștea superbă oferită de Munții Bucegi!

Ziua Munților Bucegi și a Sfinxului este un eveniment organizat de Mountain Adventure Sinaia, în cadrul căruia drumeții vor ajunge pe Platoul Bucegi și lângă Sfinx și îl vor celebra conform tradiției!
Evenimentul este creat pentru orice nivel de pregătire fizică și/sau experiență în ceea ce privește traseele montane, fiind nevoie doar de dorința de a participa alături de alți temerari.

În cadrul acestei drumeții va fi sărbătorită ziua munților Bucegi dar și ziua Sfinxului! Coborârea se va efectua la lumina lanternelor, într-un mediu controlat și cât se poate de sigur. În cadrul acestui eveniment, turiștii vor avea ocazia să străbată o parte din crestele Munților Bucegi, vor vedea celebrul Sfinx si Babele, vor cunoaște legendele locului, vor cunoaște oameni noi având aceeași pasiune, vor face mișcare în aer liber, își vor relaxa mintea și se vor distra.
Traseul este foarte spectaculos, iar ghizii montani, locali si naționali autorizați de Ministerul Turismului vor oferi participanților un mediu cât se poate de sigur și plăcut pe toata durata evenimentului.
Ritmul de mers va fi unul foarte lejer, ca oricine să poată parcurge traseul alături de tot grupul.

Mai multe informații despre eveniment AICI:

 

Lasa un comentariu