Adelina Butnar, psiholog clinician, consilier psihologic vă invită cu drag să descoperiți împreună care sunt instrumentele antiîmbătrânire, necesare pentru o viață lungă dar în același timp frumoasă, eliberată de problemele sănătății.

Data: 23 mai 2017, ora 18:00 – 20:00
Locația: Cafeneaua La Papion, Piata 1 Decembrie 1918, nr. 1, Turda.

Încă din Antichitate foarte mulți cercetători au încercat să descopere misterul vieții fără de moarte sau cel puțin al prelungirii acesteia. Astfel, de-a lungul timpului, oamenii de știință au pus la baza cercetărilor însusi corpul uman și caracteristicile sale.

A trăi sănătos este un elixir al vieții și orice act care este împotriva vieții cauzează probleme de sănătate și scurtează viața. Practic, orice afectează sănătatea la nivel holistic, scurtează viața omului. Măsura în care suntem conștienți și acordăm atenție satisfacerii nevoilor vitale, este măsura sănătății și longevității noastre. Factorii care contribuie la creșterea longevității sunt echilibrul fizic reflectat printr-o alimentație sănătoasă, relaxarea, echilibrul psihic și mental, încrederea în sine, autocontrol,curaj, aspirația la cunoaștere, etc. Astfel, putem spune că secretele longevității ne sunt la îndemâna și sunt adesea destul de ușor de pus in practică.

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, înainte de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o donație. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea activităților asociației. Consumația NU este inclusă.

 

Înscrieri: schimbarepozitiva.ro/secretele-longevitatii

Lasa un comentariu