Marșul Demnității pentru Oameni și Câini, organizat de Asociația Prietenii Necuvântătoarelor „Amicii Noștri”, se va derula joi, 19 octombrie, a.c., în intervalul orar 15-16. Participanții la eveniment se vor întâlni în fața Primăriei municipiului Turda.

Update: S-a schimbat locul de întâlnire – nu mai este în fața Primăriei Turda, ci în fața fostei Poște Române, de lângă Pepco/ Magazinul Chinezesc – vis-a-vis de magazinul Haotic.

Scopul Marșului Demnității este acela de a sensibiliza populația și administrația locală pentru implementarea obligativității sterilizării câinilor de rasă comună, cu și făra stăpân, și a celor de rasă care nu au pedigree și drept de montă, în conformitate cu Legea nr. 258/2013, consolidată și aprobată. Autorităților competente li se solicită doar să aplice legea deja existentă, iar cetățenilor să contribuie la binele oamenilor si la binele municipiului Turda!

Se doreste soluționarea problemei câinilor fără stăpân prin metode umane, civilizate, precum și educarea populației în ceea ce privește acest subiect sensibil.
Mai multe informații AICI:

Lasa un comentariu