Daciana Constantea este din Câmpia Turzii, are 14 ani și cântă de când era la grădiniță. Ia ore de canto de 7 ani, învață bine, iar pasiunea ei e, evident, muzica!

Elevă din 25 septembrie 2016 la Școala de canto Next Star Studio din București (la clasa doamnei profesor soprana Anca Parlog), are un bogat palmares, care include participarea la 40 festivaluri, și câștigarea a 85 premii nationale si internationale, printre care Grand Prix în câteva țări (Cehia, Polonia, Ucraina ), Marele Trofeu Internațional Mărțisor-București (martie 2017), trofee cucerite la Brașov, Iași, București…și lista ar putea continua. Camera este deja plină de premii și trofee, dar, nu-i așa, este loc pentru și mai multe, deoarece Daciana este talentată, veselă și optimistă!

O puteți urmări în 11 august, de la ora 18:10, când va interpreta 3 piese cu ocazia Zilelor Municipiului Câmpia Turzii: One last time; Mama Do; Constantine, Constantine.

Se pregătește pentru cea de-a VIII- a ediție a Festivalului Internațional de muzică ușoară Volare care va avea loc în perioada 23-27 august la Piatra Neamț, și unde se numără printre cei 6 finalisti ai grupei 14-15 ani. Concursul îşi propune să încurajeze creaţia de cântece pentru copii şi să contribuie la descoperirea şi lansarea de tineri interpreţi de muzică uşoară, români şi străini. Anul trecut, Daciana a obținut un binemeritat premiu întâi în acest prestigios concurs, cu piesa Undo. Anul acesta va interpreta piesa Writings on the Wall.

Îi urăm mult, mult succes, și să ne țină și în cotinuare la curent cu rezultatele frumoase!

Mai multe informații aici: facebook.com/daciana2003

Lasa un comentariu