Bijuteriile sunt o declarație de modă pentru cei/cele care le poartă. În funcție de cum și când le porți, bijuteriile nu doar că scot în evidență un look, ci evidențiază trăsăturile și stilul fiecărei persoane. Ele pot spune multe despre felul de a fi și starea de spirit a persoanei, în momentul când le poartă.

        Multe persoane din întreaga lume, atât femei cât și bărbați, investesc zilnic în astfel de accesorii, însa fără să știe ce se poartă sau ce li se potrivește. Astfel, selectarea bijuteriilor potrivite poate fi un proces interesant și dificil pentru fiecare.

        Daca nu ești obișnuită să cumperi astfel de accesorii, este recomandat să vizitezi mai întâi câteva magazine de bijuterii. Acest lucru îți va oferi posibilitatea să îți faci o idee despre prețuri sau poți cere vânzătorului mai multe sfaturi. Odată ce ai aflat mai multe, poți începe să navighezi online și astfel vei recunoaste mai ușor bijuteriile de calitate.

Bijuteriile statement sunt un „must have”. Tu stii sa le alegi pe cele mai in voga?

        Află de aici care sunt modelele în vogă de bijuterii statement și folosește aceste sfaturi pentru a le selecta pe cele care ți se potrivesc.

1.Bijuteriile statement cu pietre semiprețioase

        Atunci când cumperi bijuterii, alege variantele cu pietre semiprețioase, într-o gamă variată de culori, tăieturi și prețuri. Nu numai că poți obține mai mult cu mai puțin, dar, pentru că multe persoane preferă pietrele prețioase, o bijuterie cu pietre semiprețioase poate părea mai rară decât una cu diamante.

De exemplu, dacă vrei să iasă în evidență coafura, încearcă să porți bijuterii care să complimenteze nuanța părului tău. Pietrele verzi sau cele acvatice pun în umbră părul roșcat, în timp ce  tonurile metalice ale unui colier sau cercei statement te fac să strălucești.

Dacă ai părul șaten sau în nuanțe naturale, o piatră clară ca un diamant îl va face să străluceasca. În schimb, o piatră neagră adauga un mare contrast vizual.

2. Colierele ample, combinații de aur cu argint

      Colierele lungi cu diferite pandantive, în formă de Y sau cu franjuri sunt foarte la moda în acest sezon. Combină unul din argint cu unul din aur și poartă-le în același timp. Ceea ce cândva era încadrat la „așa nu”, acum este considerat modern și elegant.

Poartă cerceii de aur cu un colier din argint sau invers ori poți împerechea inelele de aur cu cele de argint, la o singură mână. Combinația de culori merge excelent cu orice tip de outfit.

3. Colierele late, la baza gâtului

     Din mărgele sau pietre semiprețioase, colierele statement care decorează frumos zona gâtului sunt perfecte atat ziua, cât și seara. Mai puțin cele prea sclipitoare, care sunt potrivite mai mult seara. Atrag atenția asupra zonei de impact și anume fața ta. Piesele statement și colierele te pot ajuta să alternezi mai ușor piesele vestimentare între ele.

4. Brățările late

     Brățara de dimensiuni mari are rolul să evidențieze cea mai fină parte a corpului, încheietura mâinii. Brățările statement în vogă sunt cele de dimensiuni mari, din metal, cu aplicații de pietre semiprețioase sau din alte materiale viu colorate. Sunt extrem de feminine și pot fi purtate chiar și în sezonul rece, peste malete sau cămăși.

5. Cerceii candelabru

     Cel mai căutat model de cercei este stilul candelabru sau cu franjuri ampli. Din metal și aplicații de mărgele și pietre colorate sau non culori, cerceii tip candelabru conferă un aspect fin și elegant ținutei. La fel și cei cu franjuri, metalici sau dintr-un alt material sunt la fel de seducători, mai ales la ținutele de seară. Alungesc gâtul și dau senzualitate întregului look.

6. Inelele statement cu pietre mari

     Cu pietre semiprețioase, în culori vii, inelele de dimensiuni mari scot in evidență personalitatea persoanei care le poartă. Purtate ziua la tinute casual sau office-casual ori seara la evenimente de cocktail, combinate cu un colier care să le completeze, inelele de dimensiuni mari sunt un „must” în acest sezon.

     Purtăm bijuterii pentru a face declarații de modă, de aceea ia aminte la aceste sfaturi și fii în ton cu ceea ce se poartă în materie de bijuterii!

Mai multe informații aici:

Sursa foto: Internet

Lasa un comentariu