Atențiune, atențiune!
Și cei mici se respectă! 
În seara de Revelion vor avea parte de distracție pe cinste, cine știe, poate mai ceva decât adulții!


                Trecerea dintre ani va fi sărbătorită cum se cuvine la Restaurantul Sarea-n Bucate – cu momente de neuitat alături de cei dragi, delicii culinare, muzică bună și multe surprize, având în vedere faptul că Revelionul 2018 are o însemnătate aparte. Vom sărbători nu doar trecerea în Anul Nou, dar și trecerea în anul Centenarului, un an plin de semnificație pentru toți românii.

Nici cei mici nu vor fi uitați. Pentru ei organizăm Revelionul Piticilor, într-un colțișor vesel în care vor putea să sărbătorească în felul lor. În plus, vor avea la dispoziție o cameră de joacă caldă și primitoare.

Dacă doriți să rămâneți peste noapte la noi, vă punem la dispoziție camerele confortabile și primitoare ale Pensiunii Sarea-n Bucate.

         De Revelion mai mult decât cu orice altă ocazie, masa trebuie să fie un regal. De la premisa aceasta au pornit bucătarii noștri în alcătuirea meniului de Revelion. Astfel, în noaptea de Revelion, te vom răsfăța cu:

Meniu de Revelion – Restaurant Sarea-n Bucate

Meniu-Revelion-2018        Prețul pentru noaptea de Revelion la Restaurantul Sarea-n Bucate este de 270 lei. Petrecerea începe în 31 decembrie ora 21:00 și durează până în zori! Contactează-ne acum pentru rezervări și informații suplimentare:
Telefon: 0730 632 792 E-mail: restaurant@sarea-nbucate.ro sau pensiune@sarea-nbucate.ro. Vrei mai mult? Alege unul dintre pachetele de 3 zile, cu cazare, masă și o mulțime de facilități și activităti grozave: acces gratuit la Salina Turda și SPA Potaissa, foc de tabără lângă care rumenim un berbecuț la proțap, echitație la centrul ecvestru Salina Equines, plimbări cu trăsura prin podgoria Crama La Salina.
Pachet cu Demipensiune – 1.360 lei / persoană, incluzând:

  • Mic dejun și cină, în fiecare zi
  • Toate facilitățile enumerate

Pachet Ultra All Inclusive  – 1.710 lei / persoană, incluzând:

  • Mic dejun, prânz și cină, în fiecare zi
  • Bar și minibar
  • Toate facilitățile enumerate

– Pentru copii cu vârsta de până la 2 ani, serviciile sunt gratuite.

– Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 2-14 ani, cu pat suplimentar, se percepe 50% din tarif.

Mențiune: Cu excepția serii festive, programul se poate particulariza!

Celebrează începutul anului 2018 într-o atmosferă caldă și autentică la Sarea-n Bucate. Te asteptăm pe tine și pe cei apropiați să vă bucurați de momente prețioase și activități de care să vă amintiți cu drag!

Rezervă-ți locul la:

Telefon: 0730 632 792

E-mail: restaurant@sarea-nbucate.ro
           pensiune@sarea-nbucate.ro

Lasa un comentariu