În 5 decembrie a.c., cu prilejul Zilei Internaționale a Voluntariatului a avut loc Gala Tineretului Clujean : un eveniment care își propune să recunoască meritele tuturor celor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tineri din judeţul Cluj.

Pe parcursul anului 2016 – 2017 numeroase organizații din județ au desfășurat proiecte pentru tineret iar cele mai bune dintre acestea au fost selectate și premiate de un juriu format din diverse persoane cu o vastă experiență sau expertiză în domeniul implicării în societate.

Suntem mândri să anunțăm că ne întoarcem acasă cu Locul 2 de la Gala Tineretului Clujean la secțiunea Educație Nonformală! Proiectul care ne-a adus acest titlu este Transylvania Debate Showdowns coordonat de nimeni altul decât George Mesaros, coordonatorul Cluburilor de Dezbateri The Da Vinci System.

Menționăm că, după toate informațiile deținute de noi, suntem singura organizație din afara municipiului Cluj-Napoca premiată la acest eveniment. Ne bucurăm tare mult că nivelul la care The Da Vinci System își realizează proiectele se ridică la standardele celor mai bune organizații din fosta capitală europeană a tineretului și recunoașterea calității acestui proiect ne motivează să ne menținem și să întrecem aceste standarde.

Suntem deasemenea mândri să reprezentăm Turda la nivel județean precum suntem la fel de mândri de George și echipa care a organizat împreună cu el acest eveniment: Moisă Denisa, Sergiu Tritean, Adriana Savu, Pataki Noemi. Fără voluntarii coordonați de Iulia Mucea, acest proiect nu ar fi putut avea loc, și le urăm La Mulți Ani de Ziua Internațională a Voluntarilor!

Mulțumim pe această cale şi partenerilor principali ai proiectului: Ardor Transilvania , Salina Turda , Colegiul Naţional ,,Mihai Viteazul” şi Primaria Turda.

Comunicat de presă The Da Vinci System

Lasa un comentariu