Sfârșitul de an vine cu două evenimente importante, Crăciunul și Revelionul, care nu pot trece neobservate deoarece reprezintă ocazia ideală pentru ca toți oamenii care pun compania în mișcare să se bucure împreună de reușitele de peste an!

O petrecere corporate de Craciun sau Revelion reprezinta un cadou binemeritat pentru intreaga echipa si un prilej pentru a consolida sentimentul de apartenenta fata de scopul colectiv al companiei.

Desigur, pentru aceasta este necesar ca petrecerea sa fie una reusita. Din fericire, la Restaurantul Sarea-n Bucate avem toate ingredientele pentru o petrecere corporate de succes, de la locatie pana la mancare!

Ingredientele unei Petreceri Corporate de Succes la Restaurantul Sarea-n Bucate:

locatie-pentru-petreceri-corporate-de-craciun

Restaurantul Sarea-n Bucate se afla in vecinatatea podgoriei si Cramei La Salina si in imediata apropiere a intrarii in Salina Turda, intr-un cadru natural privilegiat.

In Restaurant, am creat o atmosfera calda si primitoare astfel incat toti cei care ne calca pragul sa se simta bineveniti. Sarea-n Bucate este in primul rand un spatiu al prieteniei si al apropierii intre oameni, iar in calitate de gazde ne vom asigura ca veti simti din plin acest lucru.

Pe tot parcursul petrecerii voastre echipa noastra isi da toata silinta sa fie la inaltimea proverbialei ospitalitati ardelenesti pentru ca voi sa va bucurati de cele mai bune servicii.

meniul-pentru-petreceri-corporate-de-craciun

La Sarea-n Bucate suntem iubitori ai traditiei culinare, iar experienta ne-a aratat ca toti oamenii indragesc mancarea traditionala gatita cum se cuvine. Specialitatea noastra este bucataria ardeleneasca, concentrata in mare masura pe mancarurile preparate la ceaun din ingrediente naturale, procurate local.

Felurile de mancare signature, care au pus restaurantul nostru pe harta gurmanda a zonei, sunt vestita friptura de Turda si pastrama de berbecut pregatite dupa retete transilvanene consacrate de catre bucatarii nostri iscusiti.

Friptura de Turda este preparata din piept de porc tinut in saramura si in lapte gras, dupa o reteta mai veche de 100 de ani. Pastrama de berbecut seduce prin aroma echilibrata si intensa a condimentelor, obtinuta in urma macerarii timp de o saptamana. Pentru un rasfat culinar de povestit chiar si dupa petrecere, va recomandam sa includeti unul dintre aceste preparate in meniu.

Daca nu va doriti un meniu traditional, nu va faceti griji, la Sarea-n Bucate gasiti o diversitate de preparate sofisticate, cu peste sau carne de rata.

Va doriti altceva? Bucatarii nostri accepta orice provocare culinara, astfel ca suntem deschisi propunerilor voastre. Vom discuta impreuna care sunt preferintele pe care le aveti, iar apoi vom stabili un meniu personalizat pentru petrecerea companiei voastre.

Pentru o petrecere asa cum se cuvine, va recomandam sa includeti in meniu vinurile din Crama La Salina, obtinute din vita de vie de pe dealurile Durgaului. Ni se mai spune si “Restaurantul din Vie” pentru ca povestea noastra a inceput cu revigorarea domeniului viticol din aceasta zona. In pivnitele noastre se invechesc vinurile ISSA pe care vi le recomandam pentru o petrecere corporate selecta. Delectati-va alaturi de colegi cu un Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Noir sau Rhein Riesling si restul va veni de la sine!

tematica-pentru-petreceri-corporate-de-craciun

Tematica este foarte importanta pentru ca petrecerea corporate de Craciun sau Revelion sa fie un eveniment deosebit. Puteti opta pentru decoratiuni specifice sau pentru amenajarea unei zone dedicate pentru realizarea de poze cu echipa.

Pentru toata acestea, echipa noastra va ofera cu placere o mana de ajutor!

Pentru rezervari si informatii suplimentare despre petreceri corporate de Craciun si Revelion la Sarea-n Bucate, contacteaz-o cu incredere pe Alina Gherman:

Lasa un comentariu