Mama vitregă” a fost una din cele mai de succes telenovele ale deceniului trecut. Protagonista Victoria Ruffo (54 de ani) a ajuns în casele românilor cu un personaj care a ținut milioane de persoane în fața micilor ecrane. Anii au trecut peste celebra actriță, iar fanii nu au uitat-o.

Victoria Ruffo, neschimbată la 12 ani de la terminarea telenovelei care a făcut-o celebră

Victoria Ruffo sau Vicky, cum îi spun prietenii și colegii de platou, a trecut prin momente dificile recent. Actrița Margarita Isabel, care a jucat în „Mama Vitregă”, a părăsit lumea aceasta la începutul lunii aprilie.

Cea mai recentă fotografie cu Victoria Ruffo, alături de fiul ei care a împlinit recent 25 de ani

În ultimii ani, Vicky a refuzat să mai apară în public după numeroasele scandaluri care i-au afectat familia. În 2014, de pildă, fiul ei de 25 de ani, Jose Eduardo Derbez, a fost acuzat de o tânără de abuz sexual prin intermediul Whatsapp și al apelurilor telefonice. Melissa Gorga a declarat la poliția mexicanăm că fiul Victoriei îi trimitea non-stop mesaje explicite și fotografii compromițătoare. În urma acestui scandal, Vicky a refuzat aparițiile publice.

După „Mama Vitregă” (2005), Vicky Ruffo a mai jucat în telenovelele „Victoria” (2007), „En nombre del amor” (2008), „El triunfo del amor” (2011) și „Corona de Lagrimas” (2012).

Victoria este apreciată nu doar pentru telenovelele în care a jucat, ci și pentru numeroase filme, care au câștigat premii prestigioase oferite de industria cinematografică. Printre producțiile de succes se numără „Yo el jucador”, „El hombre sin miedo” și „De pulquero a millonario”.

sursa: teotrandafir.com

Lasa un comentariu