Teatrul Aureliu Manea Turda îi invită pe cei mici la o întâlnire cu Moș Crăciun, duminică, 17 decembrie, ora 11.00!

Încheiem anul 2017, care ne-a adus împreună și ne-a delectat cu artă și iubirea pentru teatru, un an plin de spectacole și evenimente minunate, proiecte noi și oameni frumoși.

Ultimul spectacol al acestui an, nu poate fi altfel decât în spiritul sărbătorilor, a cadourilor, a momentelor magice petrecute alături de cei dragi, iar teatrul dorește să ofere publicului turdean, atât celor mici, cât și părinților un spectacol plin de culoare, în care Moșul va poposi și la noi.

Campania de strângere de jucării și hăinuțe pentru copiii nevoiași se încheie odată cu această reprezentație. Cei care doresc mai pot dona până în ziua spectacolului inclusiv, iar Moș Crăciun le va aduce copiilor nevoiași multe zâmbete datorită dumneavoastră. Dăruind, aducem bucurie și cu siguranță vom fi răsplătiți la rândul nostru.

Așadar, cea mai frumoasă poveste este, cu siguranță povestea nașterii Mântuitorului. Actorii, alături de cei mici vor construi interactiv Povestea lui Crăciun, duminică, 17 decembrie, ora 11.00.

Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro.

Comunicat de presă Teatrul Aureliu Manea Turda

 

Lasa un comentariu