Echipa națională a României va evolua mâine, la Baia Mare, împotriva Serbiei, în cel de-al treilea meci, din cadrul grupei a doua de calificarea la Campionatul European din Croația.

Antrenorul spaniol al naționalei, Xavier Pascual, se va baza în partida de mâine și pe trei jucători de la Potaissa Turda. Radu Lazăr, Gică Cîntec și Răzvan Pavel sunt printre jucătorii convocați pentru această „dublă” cu Serbia.

Înaintea partidei de mâine din sala „Lascăr Pană”, jucătorul Potaissei, Radu Lazăr, ne-a declarat: „Pentru noi este benefic faptul că suntem la națională, chiar dacă a fost până acum un sezon obositor la echipa de club, reușitele de acolo ne-au dat încredere și am venit aici să ajutam cum putem mai bine echipa națională! Meciul de mâine va fi unul foarte greu, raportându-ne la lotul Serbiei. Suntem conștienți că nu am realizat nimic până acum, dacă nu vom obține victorii în continuare! Am lăsat în urmă meciurile cu Belarus și Polonia, pentru noi sunt deja istorie! Ceea ce e important acum, este dubla cu Serbia, în care vom da tot ce avem mai bun pentru a câștiga!”

Partida de mâine va fi arbitrată de o brigadă din Danemarca, formată din Jesper Madsen și Henrik Mortensen. Delegat din partea EHF va fi cehul Jiri Konecny.

România – Serbia este în direct pe TVR 2 și TVR HD, mâine de la ora 20:00.

Partida din Serbia va avea loc duminică, la Kragujevac, tot de la ora 20:00. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Slovacia, formată din Peter Brunovsky și Vladimir Canda. Delegat din partea EHF va fi rusul Victor Poladenko.

Clasament:

  1. România 4p
  2. Belarus 2p
  3. Serbia 2p
  4. Polonia 0p

Sursa: turdanews.net

Lasa un comentariu