Potaissa Turda va întâlni mâine, de la ora 18, pe teren propriu, pe Poli Timișoara, într-o partidă care contează pentru prima fază a play-off-ului Ligii Naționale de handbal masculin.

Antrenorul Turzii, Horațiu Gal, nu va putea conta pe Ionuț Rotaru, Silvian Amihăesi și Lucian Ignat, toți trei accidentați.

Înaintea partidei de mâine, președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, ne-a declarat: „Cu Poli urmează un adevărat thriller în lupta pentru accederea în semifinala campionatului. Ei sunt odihniți și cu lotul complet, noi obosiți, cu multe accidentări, dar cu avantajul terenului propriu. Preferam Vasluiul, căci stilul lor ni s-a potrivit bine anul acesta, însă Poli, prin prestația de la Suceava, a arătat că a vrut, în mod special, să joace cu noi. Acceptăm această provocare și sperăm să oferim spectatorilor un spectacol pe cinste, iar fanilor noștri o nouă calificare istorică în primele patru echipe ale țării.”

Cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori în acest sezon, Potaissa câștigând două partide, pe teren propriu în campionat și în Cupă, în timp ce Poli a câștigat meciul de pe teren propriu din campionat.

Al doilea meci din această confruntare va avea loc la Timișoara, duminică de la ora 16:00. În caz că va mai fi nevoie, decisivul va avea loc miercurea viitoare, la Turda.

Partida de mâine va fi arbitrată de Adrian Georgescu și Mihai Moldoveanu, ambii din Constanța. Observator va fi Zamfir Mesaroș, din Baia Mare.

Potaissa Turda – Poli Timișoara este live video pe TurdaNews, mâine, de la ora 18:00.

Sursa: turdanews.net

Lasa un comentariu