Primăria Municipiului Turda pune la dispoziție, tuturor celor interesați, site-ul oficial al Zilelor Municipiului Turda:  www.zileleturzii.ro . Această platformă va fi permanent actualizată și va oferi cetățenilor absolut toate informațiile despre cele 65 de evenimente care vor avea loc în perioada 11-13 august.

ZMT este cel mai important eveniment al anului, dedicat locuitorilor orașului, dar nu numai. Prin Zilele Municipiului Turda, autoritățile locale își doresc să aducă comunitatea mai aproape de valorile Turzii, să prezinte oaspeților comorile și istoria acestui municipiu, o perlă a Transilvaniei, cu un potențial de dezvoltare fantastic.

Zilele Municipiului Turda se desfășoară pe durata a trei zile pline de evenimente, în peste 15 locuri reprezentative ale orașului. Primăria municipiului Turda se preocupă ca acest eveniment să crească în fiecare an, să aducă de fiecare dată artiști consacrați, iubiți de publicul din România. Anul acesta, ZMT vin cu un program spectaculos, cel mai amplu de până acum.

Sursa: primariaturda.ro

Lasa un comentariu