UPDATE: Asociația Turda Liberală îi anunță pe toți cei interesați că activitatea ”Dăruiește viață, donează sânge”, planificată marți, 12 decembrie 2017, la Spitalul Municipal Turda, se amână din motive independente de voința noastră. Între nevoia acută de sânge și hățișurile birocratice, au câștigat, sperăm doar temporar, hățișurile birocratice… Sperăm că, de îndată ce Spitalul Municipal își va rezolva problemele legate de spațiul necesar unei astfel de activități, vom fi primii invitați să finalizăm activitatea pe care ne-am fi dorit să o ducem la capăt în această lună! Ne dorim ca toți cei responsabili să sprijine inițiativele de acest gen, indiferent de inițiatorii lor, pentru că viața ar trebui să fie mai importantă decât interesele personale sau politice ale celor care ocupă vremelnic funcții de decizie la nivel local.

Mulțumim tuturor celor care și-au manifestat interesul pentru a dona sânge. Sperăm să vă avem alături și în momentul în care activitatea noastră va putea fi realizată.

          Asociația Turda Liberală lansează un proiect de suflet, dorind să devină o obișnuință în această perioadă a fiecărui an. Este vorba de donarea de sânge, un gest umanitar și benevol. Acțiunea organizată cu sprijinul Centrului Regional de Transfuzie Cluj se va desfășura marți, 12 decembrie a.c., în intervalul orar 8:30-12:30 la Spitalul Municipal Turda.

            Unul din zece pacienți care ajung la spital în România are nevoie de sânge sau de produse derivate din sânge. Statistic, fiecare om de pe planetă are nevoie pe parcursul vieții cel puțin o singură dată de sânge. In România 2% din populație donează sânge iar 60% din populație are nevoie de el. Sângele nu poate fi cumpărat, nu poate fi produs și nu poate fi obținut decât prin bunăvoința celui de lângă noi. Putem oferi ceva din suflet cuiva care chiar are nevoie de încă o aniversare, de încă un zâmbet, de încă o șansă la viață. Este așadar o provocare pe care v-o adresam fiecăruia dintre voi și la care suntem siguri ca veți răspunde.

           Sângele donat de tine poate salva un nou născut, o mamă, un tată, un frate, o soră sau un prieten drag. Tu le poți oferi o șansă de a-și trăi mai departe viața. E un lucru corect și bun pe care poți să-l faci fără prea mare efort!

Mai multe informații AICI:

Lasa un comentariu