Cea mai ușoară și mai gustoasă rețetă de covrigi bavarezi pe care ai încercat-o vreodată! Moi în interior și cu o crustă crocantă, presărați cu sare ROZ de Himalaya, odată ce ai gustat acest deliciu vei dori să-l ai mereu pe masă! Nu trebuie să mergi până în Bavaria să te bucuri de ei, îi poți prepara rapid în propria bucătărie, Edith îți dă rețeta. Scrie:

Covrigii fierbinți de casă se prepară din aluat de pâine, la fel ca pizza. La Lidl se găsește aluat de pizza congelat, la 2,69 Ron pachetul de 400 de grame:

 

Se lasă aluatul la decongelat, se taie fâșii, se răsucesc și se fac șireturi lungi de aluat. Se formează covrigii, cam cât palma de mari. Se pune apa la fiert cu o lingură de bicarbonat de sodiu și se introduc (scufundă) covrigii în apa clocotită. Se fierb maxim un minut, se scot cu spumiera și se așează în tava tapetată cu hârtie de copt. Se presară sare de Himalaya roz și se dau la cuptor, la 200 de grade C, până se rumenesc.

 

Poftă bună!

Lasa un comentariu