WWF-România, în parteneriat cu Asociația Mioritics, lansează prima aplicație mobilă destinată explorării bogățiilor naturale și culturale din destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei. Aceasta conectează călătorii zonei sugerându-le trasee, locuri, oameni și îndeletniciri, experiența turistică fiind astfel mult mai intensă și plăcută.

Ce poți face în Colinele Transilvaniei în decembrie?

Dincolo de cunoscutele brunch-uri sau plimbările pe două roți pe care le poți experimenta în restul anului, luna decembrie în Colinele Transilvaniei înseamnă tihnă și odihnă spirituală. Liniștea peisajelor albe, scârțâitul zăpezii sub talpa saniei trase de cai pe ulițele satului, statul la gura sobei și împletitul șosetelor de către femeile din Viscri, bucatele tradiționale mereu pe masa gazdelor, toate sunt o mică parte din ceea ce poate oferi destinația de ecoturism din inima țării.

Aplicația mobilă Colinele Transilvaniei

Colinele Transilvaniei reprezintă un loc numai bun de savurat în această perioadă a anului, iar în sprijinul celor interesați să descopere fiecare colț al destinației de ecoturism vine noua aplicație mobilă Colinele Transilvaniei, disponibilă momentan doar în Google Play. Practic, este o aplicație GIS mobile, utilă în a găsi obiectivele turistice folosind harta integrată în aplicație, cu țelul de a stabili o interacțiune între turiști și zonă, dar și o interacțiune de tip turist-turist. Turiștii pot dezvălui din experiența lor din zonă categorisind obiectivele vizitate. În funcție de calificativele pe care le dau, pot influența traseul ales de alți călători în explorarea arealului ales de ei. O veste bună este faptul că aplicația va fi disponibilă și în modul offline și este disponibilă atât în limba română, cât și în engleză și germană.

În plus, aplicația oferă un sprijin celor peste 60.000 de locuitori din cele 44 de localități din Colinele Transilvaniei, prin promovarea integrată a ariei ca destinație ecoturistică, asigurând astfel cadrul unei dezvoltări durabile.

Aplicația a fost dezvoltată de WWF-România în parteneriat cu Asociația Mioritics, în cadrul unui proiect susținut financiar de Telekom România prin programul Te implici.

Citește articolul integral AICI:

Lasa un comentariu