Nimic nu este mai special decât o bijuterie perfectă, în armonie cu look-ul tău. Minunatele accesorii care ne împodobesc frumos brațele,  gâtul sau degetele, ori, de ce nu, gleznele, sunt cele ne fac zilele mai frumoase.

Ochii sunt evidențiați de perechea potrivită de cercei, colierul potrivit are rolul de a sublinia linia gâtului sau decolteul senzual, iar un inel perfect, în concordanță cu tenul și la modă, poate face adevarate minuni cu anumite ținute.

Aur sau argint? Tu ce alegi?

            Bijuteriile din aur sau din argint, alese în funcție de culoarea pielii sau de gusturile fiecareia, sunt slăbiciunea oricărei femei. Multe, însa, ne dam în vânt dupa bijuteriile extrem de atrăgătoare, nu neapărat valoroase, dar și foarte accesibile la preț. Fiecare femeie are, însă, în cutia de bijuterii adevărate comori! 

Unele dintre doamne sau domnișoare  poartă bijuterii din aur pentru a avea mai multa clasă și noblețe, în timp ce altele preferă argintul, deoarece pune în evidență aspectul tânăr și natural al fiecăreia.

Aurul este mai popular decât argintul, sau cel putin asta se întâmpla cu ceva timp în urmă, chiar dacă există o diferență mare de costuri între cele două metale. Explicatia este simplă. Aurul a fost primul metal prețios descoperit și folosit la producerea bijuteriilor, încă din timpuri străvechi. Aurul a fost considerat metalul regilor și al oamenilor instăriți, el fiind asociat cu puterea și bogăția.

Asta nu înseamna că bijuteriile din argint nu pot reprezenta o opțiune stilată și de înaltă clasă pentru ținutele de gală, în special în zilele noastre. Persoanele care nu preferă culoarea specifică a aurului, pot opta pentru varianta de aur alb sau roz.

Tu știi ce bijuterii să alegi, în funcție de culoarea pielii?

        Este important, atunci cand îți cumperi bijuterii, să știi să le alegi pe cele potrivite în funcție de mai multe aspecte. Ia în calcul în primul rând culoarea pielii, dar și proporțiile corpului tău.

Bijuterii din aur, pentru persoane cu un ten mai închis

         Aurul este popular, preferat de bijutieri, datorita faptului că este un metal cu care se poate lucra ușor, fiind foarte flexibil, solid, dar mai ales pentru strălucirea finală pe care o conferă bijuteriei.

Specialistii sustin că bijuteriile din aur, precum cerceii, inelele, colierele sau brățările sunt specifice oamenilor împliniți, care deja au ajuns la un punct al maturității, mai ales din punct de vedere financiar și emoțional. De exemplu, majoritatea tinerilor care au decis să se căsătorească își dăruiesc unul altuia bijuterii din aur sau verighete din aur, în semn de iubire.

Bijuteriile din aur sunt potrivite persoanelor care au un ten măsliniu sau de nuanța piersicii, cu ochii deschiși la culoare sau verzi și un par castaniu cu pigment roșcat. Scot în evidență și mai mult frumusețea și calitățile speciale ale fiecărei persoane.

Bijuterii din argint, potrivite pentru persoanele cu pielea deschisă la culoare

         Niciun accesoriu nu este mai tineresc decât o bijuterie din argint. Persoanelor tinere le sunt chiar indicate bijuteriile realizate din argint sau din alte metale. Acestea se clasează pe locul doi sau chiar reușesc să concureze puternic cu bijuteriile din aur. Prețul este cel care face diferența între cele doua metale. Argintul poate fi ușor de prelucrat și merge combinat cu diferite pietre prețioase, mai putin cu perle sau chihlimbar.

Bijuteriile din argint sunt recunoscute pentru puterea lor și impactul asupra calităților femeii, fiind și un simbol al fertilității.

Ele sunt potrivite, în special, persoanelor cu tenul deschis la culoare, ca de porțelan și părul castaniu spre blond și sunt recomandate a fi purtate ziua.

Daca esti mai înaltă, profită din plin de statura ta și poartă bijuterii masive din argint pentru evidențierea trăsăturilor. Poți opta pentru un colier format din grupuri de lănțișoare asortate, lungi sau la baza gâtului, pentru un efect de cascadă și alungirea gâtului ori pentru o brățară din argint cu pietre mari, pe încheietura mâinii tale fine. Vor puncta perfect orice ținută, chiar și insignifiantă. Poartă multe inele finuțe pe toate degetele sau un inel din argint cu pietre pretioase, impresionant, de dimensiuni mari, pentru un impact maxim. Sunt foarte la modă și usor de încadrat la multe ținute.

Cerceii candelabru, lungi și plini, din argint, cu pietre colorate sau nu, sunt și ei foarte la modă, aducând un look feminin si sexy. Lasa-te ghidată de proporții și de statura ta când alegi bijuteriile. Totul trebuie să fie în armonie.

        Acum, că ai aflat ce ți se potrivește, poti să faci alegerea mai usor. Însă, a alege între aur sau argint este uneori o opțiune subiectivă. Bijuteriile spun multe despre alegerile și gusturile tale!

Sursa:

Sursa foto: Internet

Lasa un comentariu