În peisajul ospitalității turdene, Casa Rațiu surprinde prin eleganță și stil unic, oferind tuturor celor ce-i trec pragul o experiență de neuitat, prin îmbinarea  perfectă a tuturor facilităţilor!

Situată în centrul istoric al orașului Turda, Casa Rațiu este o casă de familie istorică, reședința uneia dintre cele mai cunoscute familii din regiune. Camerele au fost denumite după membri ai familiei, fiecare având propria poveste, reflectată în designul său unic. Toate au elemente moderne și sunt deosebit de confortabile. Oaspeții se bucură de experiențe culinare inedite – o masă tradițională cu influențe europene, un mic dejun bogat și variat, pregătit cu produse locale, sau o cină delicioasă lângă șemineu.

La început de iunie 2017, Casa Rațiu a găzduit evenimentul #Rațiu100 Friends and Family Weekend. Ca în fiecare an, i-a avut alături pe partenerii de la The Oxford School of Hospitality Management, alături de Chef Paul Bloomfield- cunoscutul bucătar londonez pasionat de Transilvania, care a semnat conceptul Cinei Festive de la Fabrica de Bere din Turda. Meniul recepției de la Casa Rațiu a fost semnat de un alt invitat special: Chef Ken Hom.

Oxford Brookes este una dintre cele mai de prestigiu universități din Marea Britanie, cu 19.000 de studenți provenind din peste 100 de țări. Este prima Universitate de Fair Trade (comert echitabil) din lume și a fost cotată, nouă ani consecutiv, drept cea mai modernă universitate de top de catre Sunday Times University Guide.

Departamentul de Management Turistic, Ospitalier și de Petrecere a timpului liber al universității este recunoscut internațional pentru calitatea excepțională a cursurilor, cercetării și consultanței. Absolvenții se pot angaja cu succes oriunde în lume, putând lucra în oricare industrii de top din domeniul hotelier si turistic.

Donald Sloan – decan al Facultății de Managementul Ospitalității din cadrul Universității Oxford Brookes din Marea Britanie și colaboratorii săi au urmărit cu interes, încă de acum un deceniu, Festivalul itinerant de cultură și mâncare Transilvania Fest, inițiat de Pamela și Indrei Rațiu, l-au văzut crescând și promovând tradițiile și obiceiurile din Transilvania, dorind să contribuie la dezvoltarea comunitară, comercială și turistică în această regiune. Acum, la Casa Rațiu, ceea ce propun este o viziune care să combine cercetarea academică cu abordările practice și inovatoare în domeniul ospitalității.

Ospitalitatea și cultura ospitalității definesc orice comunitate și percepția celorlalți asupra comunității. Cultura ospitalieră poate aduce laolaltă oameni și valori împărtășite în toată Europa!

Mai multe informații: casaratiu.ro

Sursa foto: www.facebook.com/casaratiudeoaspeti/

Lasa un comentariu