Sâmbătă, 24 iunie, se derulează o campanie de colectare și reciclare a deșeurilor electrice și electronice la Câmpia Turzii!

Deșeurile electrice reprezintă 5-6% din totalul deșeurilor unei comunități. Așa cum gunoiul menajer nu este păstrat în casă, nici echipamentele electrice vechi sau stricate nu trebuie depozitate în gospodărie ori aruncate la întâmplare. Ele trebuie colectate și reciclare corect din rațiuni ce țin de protecția mediului înconjurător, de riscul pe care îl prezintă potențialul lor toxic, precum și de protejarea resurselor naturale ale pământului.

Cetățenii sunt invitați sa aducă deșeurile la punctul de colectare provizoriu amenajat pe perioada acțiunii în fața Primăriei Câmpia Turzii, sau să sune gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru preluarea fără nici un cost de la domiciliu a aparatelor electrice  vechi, defecte sau care nu mai sunt necesare.

De asemenea, cetățenii pot participa la tombolă, fiecare deșeu predat putând aduce o recompensă pentru gestul responsabil față de mediu.

Tombolă:

Data extragerii: 24.06.2017, ora 17:30

Locul extragerii: La punctul de colectare din fața Primăriei

Premiile sunt:
– Cafetieră (3 buc)
– Fier de Călcat (3 buc)

Află detalii pe site: colecteaza.ro

Lasa un comentariu