O nouă rețetă ultrarapidă, care ne aduce fuga-fuguța vitaminele de care avem mare nevoie în sezonul acesta mai mult hibernal, decât autumnal. Aperitiv la blender. Crema de mazăre verde!

Se fierbe timp de 5 minute o pungă de 450 de gr de mazăre verde congelată.  Adică mazărea, nu și punga. Se strecoară și se lasă la răcit. Se pune în blender si se zăpăcește rapid cu 200 de gr cremă de brânză, (bună oricare, nu suntem pretențioși, nu facem nici reclamă, dar Edith Klaubert preferă Goldessa în cutie albastru-închis de la Lidl), sare, piper, fulgi de ardei pișcători și o lingură de ceapă rasă fin. GATA!

Se servește pe felii subțiri de baghetă prăjită. O baghetă se feliază pe diagonala, în felii subtiri și drăguțe. Se pun pe hârtie de copt în tava mare. Se stropesc- neglijent- cu ulei de măsline și sare. Se coc 7-8 minute. Produsul final se decorează cu boabe de mazăre și cubulețe de ardei roșu.

Sugestie de prezentare:

Poftă bună!

Sursa foto: Internet

Lasa un comentariu