Alex Bologa dovedește, o dată în plus, faptul că dizabilitatea nu reprezintă o piedică în calea succesului, atunci când ambiția, motivația și tăria de caracter sunt atribute prezente în fiecare acțiune care desăvârșește calea spre noi reușite.

Consiliul Județean Cluj salută noua performanță obținută de tânărul judokan nevăzător la Cupa Mondială de Judo, desfășurată la Tașkent, Uzbekistan, unde a cucerit medalia de argint, concurând alături de alți 139 de participanți. Această performanță, care survine unei alte reușite, în Marea Britanie, unde a câștigat medalia de aur în cadrul Campionatului European de Judo Seniori pentru Nevăzători, este cu atât mai semnificativă cu cât îl poziționează pe tânărul clujean pe locul doi în ierarhia mondială, alături de nume importante din întreaga lume.

Îl felicităm din nou și îi dorim multă putere de muncă, convinși fiind că va continua să obțină rezultate de excepție, promovând astfel numele Clujului și reconfirmându-și statutul de model de reușită în viață și învingător. 

Reamintim, în acest context, faptul că în luna octombrie a anului 2016, forul administrativ județean l-a premiat pe sportivul Alex Bologa ca urmare a medaliei de bronz obţinute la Jocurile Paralimpice care au avut loc la Rio de Janeiro – Brazilia. În cadrul ceremoniei, tânărul judokan a primit din partea forului administrativ judeţean suma de 3.000 de lei, în baza proiectului de hotărâre iniţiat în acest sens de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe şi aprobat în unanimitate de consilierii judeţeni. În cadrul aceleiași ceremonii, medaliatului olimpic clujean i-a fost înmânată și o diplomă de excelență pentru „rezultatele remarcabile înregistrate pe parcursul întregii cariere sportive, rezultate încununate de excepţionala performanţă a obținerii medaliei de bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, ediţia 2016”. 

Alex Bologa s-a născut în județul Sălaj, dar a fost adoptat la o vârstă fragedă de municipiul Cluj-Napoca și este în prezent student la Facultatea de Psihologie a Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, fiind totodată un absolvent de excepție al Liceului Special pentru Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca, instituţie de învăţământ special aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean.

Lasa un comentariu